Peilių rinkinį sudaro šefo peilis Gyuto ir daržovių peilis Nakiri. Pagaminta Japonijoje.
Šefo peilis- tai virtuvinis peilis, skirtas daržovėms, vaisiams, mėsai ir žuviai pjaustyti. Plačios geležtės dėka pjaustytus produktus lengva perkelti į salotų dubenį ar keptuvę, taip pat juo patogu traiškyti česnaką. Aukštai rankena neleidžia jūsų pirštams atsitrenkti į pjaustymo lentą. Dėl didelių gabaritų peilis puikiai tinka pjaustyti didelius vaisius ir daržoves, pavyzdžiui, arbūzą, cukiniją ar kopūstą.
Nakiri- tai japoniškas peilis, skirtas prieskoniams ir daržovėms pjaustyti. Dėl stačiakampių ašmenų susmulkintus ingredientus galima greitai perkelti į salotų dubenį ar keptuvę. Patyrę virėjai naudoja Nakiri peilį, kad gautų plonus, dekoratyvinius, permatomus griežinėlius (katsura-muki metodas). Tiesi pjovimo briauna naudojama pjovimui vertikalia linija ir leidžia naudoti daugybę skirtingų metodų, tokių kaip julienne ir chiffonade.
Peiliai supakuoti dailioje popierinėje dėžutėje- puiki dovana japoniškų peilių mėgėjui.