Kilmė: Įvairios paprikų rūšys kildinamos iš Amerikos, kur manoma, kad jos čia buvo kultivuojamos tūkstančius metų. Iki šių dienų paprikos plačiai naudojamos visame pasaulyje ir pasižymi labai didelę rūšių įvairove. Skirtingos paprikų rūšys skiriasi daržovės forma, skoniu, dydžiu. Kai kurios paprikos pasižymi aštriu skoniu, o kitos gali būti itin saldžios, todėl ši?
daržovę galima pritaikyti kone kiekvienai pasaulio virtuvei. SUNTAT keptos paprikos ant griliaus yra kruopščiai atrinktų ir specifiškai keptų raudonųjų paprikų produktas. Ant griliaus keptos paprikos prieš tai yra marinuojamos ir kepamos specialiame griliuje, taip jos įgauna sodraus skonio ir maloniai nustebina gomurį. Švelni keptos daržovės tekstūra užburia ir primena vasaros skonį. Grilyje keptos paprikos pakuotėje pateikiamos marinate ir nepraranda puikios tekstūros bei skonio. Nėra abejonių, jog SUNTAT prekinis ženklas pasižymi aukštos kokybės produkcija. Tiekiami produktai savo kokybe sulaukia teigiamų atsiliepimų iš vartotojų. Vartojimas: Šios paprikos tinka kaip garnyras prie mėsos. Su šiuo gaminiu gali būti gardžiai paruošiamos brusketos: paskrudinkite baltos duonos riekeles ir ant viršaus sudėkite susmulkint?
keptos paprikos gaminį. Ant griliaus keptas paprikas taip pat dr?
siai naudokite su žaliomis salotomis. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
Sudedamosios dalys: Paprikos, vanduo, cukrus, druska, actas, česnakai, kietiklis (kalcio chloridas E509).
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
100g produkto energinė, maistinė vertė
Energinė vertė: 121 kJ / 29 kcal
Riebalai: 0,4 g
(iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,2 g)
Angliavandeniai: 4,8 g (iš kurių cukrų: 4,2 g)
Baltymai: 1 g; Druska: 1,5 g
Kilmės šalis: Turkija