Marinuoti jalapenai (Chalapos paprikos) smulk. SUNTAT, 640 g

Eastanbul
Kategorijos: , , Produkto kodas: 8690804360909

3.19 

Liko 357

Prekės aprašymas:

Marinuoti jalapenai (Chalapos paprikos) smulkinti SUNTAT,
Talpa: 640 g

Sudedamosios dalys: Chalapos paprikos, vanduo, druska, actas, rūgštingum?
reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis E330), kietiklis (kalcio chloridas E509), konservantai (kalio sorbatas E202, natrio benzoatas E211), dažiklis (riboflavinas E101).

100g produkto energinė, maistinė vertė
Energinė vertė: 77 kJ / 19 kcal
Angliavandeniai: 0,8 g (iš kurių cukrų 0,8 g)
Riebalai: 0,2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,1 g)
Baltymai: 0,3 g;
Druska: 6 g 


Laikyti vėsioje
 ir sausoje vietoje.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851

Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.

Raudonieji pipirai – dar žinomi kaip aitrieji pipirai, kurie priklauso gausiai prieskonių grupei. Aitrieji čili pipirai yra kilę iš Meksikos, bet savo naudojimu išplitę po vis?
pasaulį. 1912 metais pipirų aštrumui matuoti pritaikytas ir specialus matmuo – Skovilio skalė. Yra begalės įvairių raudonųjų pipirų rūšių, varijuojančių savo aštrumu. Būtent dėl unikalių skonio savybių, šie augalai turi tokį globalų pripažinim?
. Vienas iš populiariausių aitriųjų pipirų yra jalapenas (Chalapos paprika). Jalapenai dažniausiai skinami pasiekę sodri?
žali?
spalv?
, nors kartais leidžiama pastariesiems bręsti ir pasiekti gelton?
, oranžinę ar raudon?
spalvas. Jalapeno spalvų gama gali išduoti ir šios paprikos aštrum?
: raudonus jalapenus klasifikuojant kaip aštresnius nei žalius ar oranžinius. "SUNTAT" marinuoti smulkinti jalapenai – 640 g. stiklainyje pateiktos sultingos aitrios paprikos puikiai tinkančios mėgstantiems aštresnius produktus. Kaip ir įprasta vartotojui, "SUNTAT" jalapenus pateikia jau patogiai smulkintus, tad naudojant jalapen?
kaip ingredient?
nereikės papildomai triūsti virtuvėje. Vartojimas: Jalapeno pipirai yra labai populiarus įvairių kultūrų virtuvėse. Be aitriųjų pipirų neapsieina picos receptai, ir kiti miltiniai produktai, kuriems pipirai suteikia aštrumo. Taip pat aštrūs patiekalai, troškiniai ir sriubos užtikrins ger?
terpę jalapenams atsikleisti ir praturtinti pastaruosius. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

Svoris 0.95 kilogramas
Išmatavimai 0.085 × 0.085 × 0.15 cm
[email protected] 5.00 (1 atsiliepimai)
  • Parduotuvės pavadinimas: Eastanbul
Apsilankykite parduotuvėje
Daugiau produktų