Prekės aprašymas:
Miltų mišinys AJI tempurai kepti, 200 g
Svoris: 200 g
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ MILTAI, bulvių krakmolas, druska, kėlimo medžiagos (natrio bikarbonatas, dinatrio divandenilio pirofosfatas, kalcio fosfatas, aliuminio kalio sulfatas, kalcio laktatas, kukurūzų krakmolas), kukurūzų krakmolas, cukrus, česnako milteliai, ciberžolės milteliai.
Kilmės šalis: Japonija
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
Japonijoje kilusi Tempura tešla yra gaminama iš miltų, kiaušinių ir ledinio vandens. Šia tešla apkepti žuvies produktai įgauna traški?
tekstūr?
. Dėl šios savybės Tempura mišinys yra labai mėgstamas įvairių šalių virtuvėse, pagardinant žuvies patiekalus traškaus skonio elementu. Yra paprastas triukas, kaip išgaunama traški Tempura tešla: vieni svarbiausių faktorių yra ledinis vanduo, išsijoti miltai ir gerai įkaitintas aliejus, kurie nustebina restorano lygio rezultatais. AJI Miltų mišinys Tempura padės kiekvienam savo virtuvėje išgauti, Azijos virtuvės skoniu dvelkiantį, patiekal?
. Paruoštu mišiniu lengvai galėsite apkepti maisto produktus, kurie pasidengs Tempura tešlos traškia plutele. Vartojimas: Daugeliui yra mėgstami karšti sušiai, kurie apkepami Tempura tešloje. Naudojant šį mišinį yra svarbu nepamiršti jį maišyti šaltu vandeniu, kad kepant gauta tešla mažiau prisigertų aliejaus ir būtų traški. Paruošę tešl?
, joje galite apvilgyti krevetes, daržoves ar net vištien?
ir apkepti karštame aliejuje. Tempura yra neįpareigojantis produktas, o puikus ingredientas patiekalams suteikti, visiems mėgiam?
, traški?
plutelę ant viršaus.

Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų nėra