SpiritFerm MOSKA STYLE BIG BAG turbo mielės.
Proporcija: 6-8 kg cukraus / 140 g mielių / 25-30 l vandens.
Fermentacijos laikas priklauso nuo cukraus kiekio ir aplinkos temperatūros:
– iki 14 % maždaug per 2 dienas;
– iki 20 % maždaug per 5 dienas.
Receptas 250 litrų:
1) fermentacijos inde 100 l karšto vandens ištirpinkite 60-80 kg cukraus;
2) po to įpilkite šalto vandens, kad bendras tūris būtų 250 l;
3) skysčiui atvėsus iki 30 °C, supilkite maišelio turinį ir kruopščiai išmaišykite;
4) palikite raugą fermentuotis 25-27 °C temperatūroje 2-5 dienas.
Pastaba: pakuotė turi būti naudojama visa, o ne per kelis kartus.
Sudėtis: mielės, mitybinė terpė, vitaminai ir mikroelementai. Svoris: 1,4 kg.
Kilmės šalis: Lenkija.
2vnt TURBO X-PURE 100L turbo mielių 360g
23.50 € Su PVM
PRO500 TURBO MIX turbo raugs 1,7 kg
40.60 € Su PVM
MOSKA STYLE BIG BAG SpiritFerm turbo mielės 1,4 kg
Charakteristikos
| Svoris | 1.45 kg |
|---|---|
| Išmatavimai | 26 × 17 × 8 cm |
Aprašymas
Klientų atsiliepimai
Jūs taip pat galite
“Violet” keraminiai puodeliai su stovu MDL-503
«Master cookware z verslo» rinkinys, 20 dalių Zepter Z-550S
Įvertinimas: 5.00 iš 5
2,005.70 € Su PVM
