Prieskoniai Raugerškio uogos EASTANBUL
Sudedamosios dallys: Raugerškio uogos
Svoris: 50 g
Laikyti sausoje vietoje.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Kilmės šalis: Iranas
Džiovintos raugerškio uogos rytų kraštuose naudojamos kaip pagardas ruošiant mės?
, daržoves. Šis Lietuvoje populiarėjantis prieskonis praturtina patiekalų, skonį, suteikdamas ryškumo, todėl ypač tinka ruošiant plov?
, šašlykus, taip pat salotas, sriubas ar net išskirtinius desertus. Saldumynų pramonė raugerškio uogas naudoja net gaminant populiarius saldainius. Džiovintos uogos ilgai išlaiko maisting?
sias savybes, jose yra naudingų medžiagų, todėl jos itin vertinamos daugelyje virtuvių. Sunokusios raugerškio uogos, dar vadinamos barbarisu, skiriamos ir džiovinamos taip išlaikant gaminimo metu, atsiskleidžiant lengvai rūgštų skonį ir vaising?
aromat?
.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.