Aprašymas
Pagaminta iš liejimo aliuminio su keramikos-marmuro danga
Tokia danga apsaugos indą nuo degimo, taip pat leis kepti su minimaliu kiekiu aliejaus. Jį galima naudoti visų tipų viryklėse, įskaitant indukcines kaitlentes.
Virtų patiekalų kokybė ir skonis priklauso ne tik nuo produktų ir virėjo įgūdžių. Indai ruošdami patiekalus vaidina svarbų vaidmenį.
Jei gaminant gaminiai nuolat prilimpa prie dugno, dega ir juos reikia nuolat maišyti, įpilti daug aliejaus ar net visiškai atsiskirti nuo dugno ir sienų, patiekalas įgauna nenatūralų skonį, aromatą ir struktūrą.
Komplektų savybės:
Abi pusės padengtos granitu
Indukcija sustorėjo dugną
Puodo medžiaga: marmuru dengtas aliuminis
Stiklinis dangtelis su rankena „Aroma Knob“ (rankena su prieskonių dozatoriumi).
Praktiškas naudoti, lengvai valomas ir ilgai išlaiko nepriekaištingą išvaizdą
Skaidrus dangtelis
Karščiui atsparus stiklas su garų išleidimo anga
Patogios, karščiui atsparios, iš abiejų pusių suformuotos rankenos
Pagaminta iš liejimo aliuminio su keramikos-marmuro danga
Tinka visų tipų plokštėms
Priežiūros instrukcijos prieš pirmą naudojimą:
Pirmiausia pašalinkite visas etiketes, kruopščiai nuplaukite ir nuplaukite indus švelniu plovikliu ir vandeniu. Tada išdžiovinkite indus minkštu rankšluosčiu. Apdorokite dangą trupučiu augalinio aliejaus ir nuvalykite perteklių. Ši procedūra išsaugo nelipnios dangos efektyvumą.
Valymo instrukcijos:
Po virimo palikite indus atvėsti iki kambario temperatūros. Nemėginkite atvėsti, į indus įpylę šalto vandens.
Naudokite švelnų ploviklį ir minkštą šveitiklį. Idealiu atveju nenaudokite abrazyvinių valymo priemonių. Rekomenduojame plauti rankomis, nes tai prailgins gaminio tarnavimo laiką ir išsaugos spalvos intensyvumą.
Skalbdami nenaudokite metalinio šveitiklio ar metalinių indų maisto ruošimui, kad nesugadintumėte nelipnios dangos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.