- Pagamintas iš lietinio aliuminio, todėl jis yra patvarus ir lengvas
- Rinkinį sudaro gilaus skrudinimo indas ir skrudinimo indas / grilio keptuvė
- Grilio keptuvė taip pat gali tarnauti kaip dangtis
- Tinka virti ir kepti mažai riebalų
- Kepimo skarda taupo energiją dėl ypatingo šilumos laidumo. Jis ilgą laiką palaiko šilumą
- Padengta marmurine danga, kuri neleidžia klijuoti
- Lengva valyti, galima plauti indaplovėje
- Tinka kepti orkaiteje
- Skrudintuvas tinka dujinėms, keraminėms, elektrinėms ir indukcinėms viryklėms; keptuvė, tinkanti dujinėms ir elektrinėms viryklėms.
Priežiūros instrukcijos prieš pirmą naudojimą:
- Pirmiausia pašalinkite visas etiketes, kruopščiai nuplaukite ir nuplaukite indus švelniu plovikliu ir vandeniu. Tada išdžiovinkite indus minkštu rankšluosčiu. Apdorokite dangą trupučiu augalinio aliejaus ir nuvalykite perteklių. Ši procedūra išsaugo nelipnios dangos efektyvumą.
Valymo instrukcijos:
- Po virimo palikite indus atvėsti iki kambario temperatūros. Nemėginkite atvėsti, į indus įpylę šalto vandens.
- Naudokite švelnų ploviklį ir minkštą šveitiklį. Idealiu atveju nenaudokite abrazyvinių valymo priemonių. Rekomenduojame plauti rankomis, nes tai prailgins gaminio tarnavimo laiką ir išsaugos spalvos intensyvumą.
- Skalbdami nenaudokite metalinio šveitiklio ar metalinių indų maisto ruošimui, kad nesugadintumėte nelipnios dangos.