Mėsos kirvis yra galingas įrankis su plačiais ir gana sunkiais ašmenimis. Galandimo kampas 40°, galandimas trunka labai ilgai, o ašmenys labai aštrūs. Nepakeičiamas pjaustant ir smulkinant didelius mėsos gabalus, ruošiant maltą mėsą, smulkinant sąnarius ir sausgysles. Japoniškas AUS-8 nerūdijantis plienas, iš kurio pagamintas kirvis, turi gerą atsparumą korozijai, puikų pjovimo briaunos patvarumą, jį lengva poliruoti ir šlifuoti. Kirvio rankena, pagaminta iš drėgmei ir karščiui atsparios medžiagos G-10, patogiai telpa rankoje, neslysta ir yra atspari agresyviai aplinkai.
Samura SM-0040G mėsos ir daržovių virtuvės kirvis
44.40 € Su PVM
- Paskirtis: virtuvinis kirvis daržovėms ir mėsai
- Ašmenų ilgis, mm: 180
- Bendras ilgis, mm: 310
- Svoris: 356
- Ašmenų medžiaga: nerūdijantis plienas
- Ašmenų medžiagos klasė: AUS-8
- Kietumas, HRc: 59
- Ašmenų danga: nepadengta
- Ašmenų drebėjimas: Pro+
- Pjovimo krašto tipas: lygus
- Galandimo forma: simetriška
- Rankenos medžiaga: G10
Liko 8
Svoris | 0.376 kilogramas |
---|---|
Išmatavimai | 31.5 × 9.3 × 2.8 cm |
Virtuves Pasaulis(35 atsiliepimai)
- Parduotuvės pavadinimas: Virtuvespasaulis
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.