Virtuvinis peilis Yanagiba Kaiju skirtas suši, sashimi ir suktinukų gamybai. Puikiai tinka plonai žalios žuvies ir kitų gastronomijos produktų pjaustymui.
Peilio ašmenys pasižymi nepralenkiamomis savybėmis, jis pagamintas iš Hammered plieno AUS-8 (Japonija), kurio kietumas 58-59 HRC, ilgai išlaikys nepriekaištingą aštrumą. Peilis su dvipusiu ašmenų galandimu. Mažas ašmenų storis leidžia pjauti nenaudoti jėgos.
Virtuvinio peilio Yanagiba ašmenų ilgis 240 mm vaidina labai svarbų vaidmenį pjaustant japoniškų patiekalų gaminius, taip pat filė – žuvį ir mėsą. Taigi, Yanagiba Kaiju gali būti prilyginamas europietiškam pjaustytuvui – jis gali lengvai susidoroti su įvairių kitų produktų pjaustymu.
Neįtikėtinai patogus ir malonus dirbti dėl klasikinės raudonos pakka medinės rankenos. Įgijo didelį populiarumą tarp profesionalių virėjų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.