Šiuolaikinis virtuvės kirvis puikiai tinka mėsos, paukštienos ir žuvies pjaustymui, taip pat daržovių ir prieskoninių žolelių pjaustymui. Stilinga ir neįtikėtinai patogi TPE rankena užtikrina atsparumą slydimui net esant šlapioms rankomis, o rankenos įpjovos suteikia kirvui ypatingo žavesio ir ekstravagantiško dizaino.
Trys priežastys, kodėl jums reikia kirvio su slenksčiu:
Pirma, daugumos rinkoje esančių peilių ašmenys yra šlifuoti arba poliruoti. Slenkantys peiliai – tikras įdomumas, kuris papuoš jūsų virtuvinių peilių kolekciją.
Antra, griuvimas iš tikrųjų yra „praktiškumo“ sinonimas. Veidrodiniu būdu poliruotų peiliukų žinovai iš patirties žino, kad laikui bėgant ant tokių peilių dėl intensyvaus darbo atsirandantys įbrėžimai yra labai pastebimi. Savo ruožtu tumble paslepia visus įgytus netobulumus, kurių dėka peiliai išlaiko savo pirminę išvaizdą. Be to, dėl vartymo ašmenys tampa šiurkštesni ir matiškesni, todėl ant jo nesimato pirštų atspaudų.
Trečia, šis apdorojimas neleidžia maistui prilipti prie peilio. Ašmenys susidoroja su net „kaprizingiausiais“ ingredientais ir neleidžia jiems užsilikti ant peilio, akimirksniu juos išmušdami. Panašu, kad gamintojas nuslėpė kažkokią paslaptį: juk sausas peilis negali pjauti taip, lyg būtų pateptas žąsies taukais. Tačiau paslapčių nėra: tai palengvina nelygus paviršius, pašalinantis „vakuuminį“ efektą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.